март 9, 2024

ЗЕЛЕН ВОЛОНТЕРИЗАМ

Целта на програмата “Зелен волонтеризам” е да се подигне еколошката свест кај младите преку најразлични активности во рамките на нивното волонтирање.
Во прилог може да погледнете дел од атмосферата на еколошките едукации реализирани минатата година во дел од училиштата во Охрид за учениците од прво до трето одделение .
Еколошките едукации се дел од програмата “Зелен Волонтеризам” и минатата година беа спроведени од страна на волонтерите Матеа Стоев и Никола Ставрески.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 1 person, studying and map
 
May be an image of 1 person and text
 
 
< врати се назад