Останати новости

СИМУЛАЦИСКА ВЕЖБА

о текот на изминатиот месец се одржаа неколку настани од прва помош на кои што тимовите од прва...>>


ЕКО – АКЦИИ

На 5.6.2024 волонтерите на Црвен крст Охрид беа присутни на секо-акција во ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски” – Охрид...>>


МЕСЕЦ НА МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ

По повод мај – Месецот на ментално здравје на еден од редовните состаноци на Клубот на млади беше...>>


ОХРИД ТРЧАТ 2024

Во текот на изминатиот месец се одржаа неколку настани од прва помош на кои што тимовите од прва...>>


ДЕТСКА И НОЌНА ТРКА 2024

На 23.5.2024 и 30.5.2024 оваа година се одржаа Детската трка и Ноќната трка како дел од годинашното издание...>>


види ги сите