јануари 28, 2022

Запознај го Тимот ! Анастасија Стојаноска

#ЗапознајГоТимот на волонтери кој стои зад активностите на Клубот на Млади на Црвен Крст Охрид ⛑
 
Ова е Анастасија, лидер на Клубот на Млади на Црвен Крст Охрид. Таа ги планира и организира активностите во Клубот на Млади, ги координира волонтерите, се грижи за промоцијата на социјалните мрежи итн..
🤝Пополни ја пријавата за да станеш и ти дел од нашиот тим!
 
 

 

 

< врати се назад