јуни 15, 2023

Втора вечер ВДИШИ ТЕАТАР

Во магичниот амбиент на црквата Св.Софија, Ве очекуваме и вечерва заедно да ВДИШИМЕ ТЕАТАР
– 21:00
Црвен крст Суботица
 
 
 
 
 
 
< врати се назад