јануари 23, 2022

Врсничка едукација за болести на зависности – Клуб на млади

Среда (26.01) имаме интересна врсничка едукација за болести на зависности🍾🚬💊💉
Сигурно познавате некој кој води борба со зависност, или пак вие сте го почувствувале тоа на своја кожа. Дали и вие самите имате шанса да станете зависни?!🧐
Дознајте повеќе за влијанијата на алкохолот, цигарите и дрогата во среда📆
👨‍🏫 Борче Исакоски и Матеа Стоев
📩Пријавување во порака, местата се ограничени заради вирусот
< врати се назад