јули 31, 2019

Вонредна крводарителска акција во просториите на ОСУ Св.Климент Охридски-Гимназија

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во летниот период, Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид на ден 30.07.2019 г. организираше вонредна крводарителска акција во просториите на ОСУ Св.Климент Охридски-Гимназија во периодот од 10-13 ч. на која што беа собрани 26 крвни единици

< врати се назад