јануари 22, 2024

Уписи во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид

Во тек се февруарски уписи во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид на деца од 4-14 годишна возраст заинтересирани да ја следат интернационалната Бреинобреин едукативна програма преку која ќе имаат можност да ги стекнуваат, развиваат и потврдуваат своите способности: концентрација, меморија, нумерички и вербални вештини, способности за учење, креативност и имагинација, лидерство, самодоверба, визуелизација, решавање на проблеми.
 
Ги покануваме родителите со своите деца, да се уверат во уникатните, проверени и ефикасни техники и вештини имплементирани од високо професионални тренери со искуство во работа со деца и обучени според меѓународните стандарди на оваа програма, кои ќе помогнат децата да достигнат развој и целосно искористување на мозочниот потенцијал и да бидат спсобни да ги користат двете хемисфери на мозокот, подеднакво и ефикасно.
Овозможете му на Вашето дете да биде дел од најдобрата детска академија во светот!
 
Бреинобреин е единствена меѓународно признаена академија за ментална аритметика, со меѓународни признанија
– „Best Kids Education Brand Award“
– 18 години искуство
– во повеќе од 45 држави
– над 4.000.000 деца
– интернационални натпревари
– 2 Гинис рекорди
– единствено во Бреинобреин е застапен НЛП метод за деца и мултитаскинг техники
– билингвилна програма-англиски и македонски јазик
 
Детали за уписите и пријавување на телефоните 046 261909 или 078 227433, на е-маил: ohrid@redcross.org.mk, или во просториите на Црвен крст Охрид, секој работен ден од 8-16 ч., а детални информации за оваа програма заинтересираните ќе можат да добијат на отворениот ден за Бреинобреин програмата кој ќе се реализира на 03.02.2024 г. (сабота) од 12:30-14:30 ч. во просториите на Црвен крст Охрид.
May be an image of 1 person, child, children's toy and text
 
 
 
 
< врати се назад