јуни 23, 2022

УМРИ МАШКИ – Театарска претстава

Вториот ден од Аматерскиот младински театарски фестивал „ВДИШИ ТЕАТАР“ го продолжуваме со претставата УМРИ МАШКИ.
 
Театарската претстава е одглумена од Црвен крст Битола.
 
ЧЕТВРТОК (22 ЈУНИ)
21:00
Предворје на црква Св. Софија
 
Заедно да ја поткренеме културата во Охрид и да уживаме во 3 дена театарски фестивал.
< врати се назад