март 10, 2022

Учество на камп од ОО Црвен Крст Струмица

🎭По повод Струмичкиот карневал, претходниот викенд се одржа камп во Струмица на којшто учествуваа волонтери од неколку градови од 🇲🇰Македонија и 🇷🇸Србија.
Нашите волонтери Сара Коваческа и Игор Јосифоски учествуваа во акцијата за време на карневалот во тимовите за прва помош и делење чај за минувачите☕️🩹💊
Благодарни сме на поканата, прекрасната организација и незаборавното волонтерско искуство👏
< врати се назад