јуни 16, 2023

Трета вечер ВДИШИ ТЕАТАР

Продолжува театарскиот фестивал „Вдиши театар“
 
Вечерва настапува театарската група на Црвен крст Крагујевац.
Ве очекуваме во 20:00 часот, во затворениот дел од предворјето на црквата Света Софија.
May be an illustration of text that says "て S црвен крст на епублика северна македонија општинскаорганизацилаохрид вдиши TEATAP меународен театарски фестивал 14- 18 јуни 2023 црвен крст крагулевац „TBOJATA грешка JA чекаат" цаковик текст: режила: играат: ованови с.кидишевик милолевик,у раковик, стефановик 16.06.2023 20:00 ч. предворе на св.софија поддржано од влез слободен општинаохрид"
 
 
 
< врати се назад