февруари 20, 2019

Трета ЦКА-ПХВ работилница

Во рамки на Програмата Црвен крст во акција-Промоција на хумани вредности(ЦКА-ПХВ) во Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид на 19.02.2019 се одржа третата ЦКА-ПХВ работилница. На работилницата учествуваа 41 ученик од основните и средните училишта од Охрид кои имаа можност да научат за начините за документирање на проектите и критериумите нивно оценување. На оваа обука младинците се поделија во групи,а за секоја група беше доделен и ментор кој ќе им помага во текот на изработка на проектите

< врати се назад