јануари 19, 2022

Традиционална крводарителска акција “Водици 2022”

Во тек е традиционалната крводарителска акција “Водици 2022” во просториите на НУ Центар за култура “Григор Прличев” – Охрид 🅾️🅱️🆎🅰️
Ве очекуваме!
< врати се назад