март 26, 2024

ТАЈНИТЕ НА МОЕТО СРЦЕ

И оваа година нашата општинска организација беше поканета на настан од здружението 🤍ТАЈНИТЕ НА МОЕТО СРЦЕ.
 Нашите волонтери на 24.03.2024 (недела) беа на планинарска тура од Велестово до селото Шипокно водени од планинарското друштво 3П ВЕЛИКАМЕН .
Со оваа планинарска тура им дадовме шанса на децата со посебни потреби да се социјализираат, да се чувствуваат сакано, да се среќни и да направат незаборавни моменти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 6 people
 
 
 
< врати се назад