април 4, 2024

СВЕЖ СОК, ЗА СВЕЖИ ЛУҐЕ

рупата младинци која има цел да преуреди простор во установа за малолетни престапници во мултимедијално-едукативна училница на 31 март организираше акција на која се продаваа свежи сокови од цеден портокал.
Собраните финански средства ке бидат наменети за целта на нивниот проект.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад