декември 5, 2023

СВЕТСКИ ДЕН НА ВОЛОНТЕРСТВОТО

По повод Светскиот ден ан волонтерството, којшто годинава се одбележува под мотото „Надеж“, се одржа дефиле на волонтери од различни возрасти и организации.
Заедно испративме порака дека волонтирањето дава НАДЕЖ за подобро утре.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 9 people, crowd and text
May be an image of 5 people and text
May be an image of 10 people, street and text
May be an image of 10 people and text
May be an image of 14 people, street and text
May be an image of 14 people, street and crowd
May be an image of 5 people, street and crowd
May be an image of 7 people and text
May be an image of 8 people and text
May be an image of 5 people
May be an image of 8 people
May be an image of 14 people and text
 
May be an image of 11 people
May be an image of 10 people
May be an image of 9 people, crowd, the Brandenburg Gate and text
May be an image of 6 people, crowd and text
 
< врати се назад