март 4, 2023

СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ

Во периодот од 24 до 26 февруари, нашите волонтери Сара Петковска и Радмила Герасимова учествуваа на кампот во организација на Црвен крст Струмица по повод традиционалниот карневал.
 
На истиот, тие имаа можност да се запознаат со волонтери од други градови и да помогнат во тимот на логистика и прва помош на настанот .
Се заблагодаруваме на Црвен крст Струмица за овозможената прилика и гостопримството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад