април 7, 2023

СРЕДНОШКОЛСКИ КРВОДАРИТЕЛСКИ АКЦИИ

На 05.04.2023 год. успешно беше реализирана уште една крводарителска акција во ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски”.
 
Својата крв ја донираа 18 средношколци на кои им се заблагодаруваме за хуманоста.
 
Биди херој, биди крводарител.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад