февруари 16, 2023

СРЕДНОШКОЛСКА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА 

Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2023 година.

Овој петок (17.02.2023) од 09 : 00 – 12 : 00 часот во Гимназија “Свети Климент Охридски”, ги покануваме сите хумани гимназијалци да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
 
СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА! 
 
 
 
< врати се назад