март 9, 2023

СРЕДНОШКОЛСКА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА – С.О.С. У. “Св. Кирил и Методиј”

Минатата недела во средното стручно училиште “Св. Кирил и Методиј” беше спроведена крводарителска акција со учениците од училиштето.
Програмски се продолжува со ширење на хуманата мисија и мотивирањето на граѓаните да бидат херои и да спасат нечиј живот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад