мај 7, 2020

Шестата генерација ја заврши програмата Бреинобреин

И во услови на вонредна состојба, кога светот се соочува со пандемија на коронавирусот, центрите кои ја имплементираат Бреинобреин програмата ја продолжија својата работа преку онлајн настава. За тоа време Центарот за развој на животни вештини БОБ Општинска организација Охрид стана побогат со уште една генерација ученици кои го завршија 10-то ниво (највисокото ниво на БОБ програмата). Станува збор за 5 ученици – шеста генерација кои ја комплетираа Бреинобреин програмата.

< врати се назад