март 11, 2022

Работилници за мотивирање на крводарители во ОСУ Св. Климент Охридски и СОСУ Св. Кирил и Методиј

Овие мотивациски работилници вродија со две успешни средношколски крводарителски акции на кои над 5️⃣0️⃣хумани млади даруваа крв!
Ви благодариме за одвоените 5 минути, со кои спасивте нечиј живот.
Вие сте херои!🦸‍♀️🦸‍♂️🩸
< врати се назад