ноември 18, 2021

Работилница за справување со стрес

Продолжуваме со активности според потребите на нашите волонтери од Клубот на млади од Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид.

На нашиот редовен состанок во среда, на 17.11.2021 г., беше реализирана Работилница за справување со стрес со м-р психолог Ранко Раткушиноски.

✅удобна атмосфера – СТРЕС – FREE зона

✅споделени знаења и начини за справување со стрес

Ваквите средби се од особена важност за нашите млади волонтери кои се под стрес од најразлични извори, а потребна им е поддршка и шанса за разговор.

Им благодариме за учеството😊

< врати се назад