мај 19, 2024

ПРВО МЕСТО НА РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО ПРВА ПОМОШ

 
На последниот регионален натпревар по прва помош во Гази Баба оддржан на 12.5.2024 година во конкуренција на 16 екипи од северозападниот регион, екипата на Црвен крст Охрид го освои највисокото прво место.
Екипата по прва помош во состав: Кристијан Лошкоски, Ивана Котеска, Стефанија Битолкоска, Андреј Пуфтоски, Симона Новеска и Марио Ѓорески, оваа среда на 15.5.2024 година даваше интервју за Телевизија ТВМ Охрид и други локални медиуми кога ги споделија своите впечатоци и искуства од натпреварот, но и процесот за подготовка.
На членовите на екипата воедно им беа доделени и дипломите за прво место, како и скромни подароци од страна на секретарот на Црвен крст Охрид, Мимоза Ставрева.
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 2 people and text
May be an image of 2 people and text
May be an image of 10 people, television, newsroom and text
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад