март 21, 2022

Првата ПХВ обука од ПХВ 2022

Вчера се одржа првата ПХВ обука од ПХВ 2022🎉
Им посакувам многу среќа на новите ПХВ младинци, менторите и дисеминаторите! Спремни сме за промени и млади во акција❤️
< врати се назад