март 21, 2022

Прв ден на пролетта

Прв ден на пролетта. Природата се буди, се будиме и ние. Полека ја напуштаме зимската тромавост и се претвораме во разиграни пеперутки.
Она што сигурно можете да го направите од денес е полека да го фокусирате целото внимание на доброто за вас и за природата околу вас.
ФОКУСИРАЈТЕ СЕ НА ДОБРОТО, ПРАВЕТЕ ГО ОНА ШТО ВЕ ПРАВИ СРЕЌНИ, ИЗБЕРЕТЕ ЛУЃЕ СО КОИ СЕ ЧУВСТВУВАТЕ ДОБРО, ОДРЖУВАЈТЕ ЈА ПРИРОДАТА ЧИСТА И НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈТЕ ОД НЕА!
 
< врати се назад