декември 30, 2021

Проект „Училишна иницијатива”

Во рамки на активностите за проектот “Училишна иницијатива”, учениците од РЦСОО „Ванчо Питошески“- Охрид реализираа и хуманитарна акција подготвувајќи бесплатни оброци за семејства во социјален ризик од Охрид кои во текот на изминатата недела беа доставени од волонтерите на Црвен крст Охрид.
Со љубов приготвени, со љубов подарени!
< врати се назад