мај 1, 2019

Посета за Велигден – 2019 година

Традиционално како и секоја година, по повод христијанскиот празник Велигден волонтерите од програмата Грижа за стари лица “Најди време” на 30.04.2019 година ги посетија своите корисниците и им го честитаја празникот со велигденско јајце и пригодни подароци.

< врати се назад