мај 16, 2018

Посета во гинекологија

Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид по повод Неделата на Црвен крст и Црвена полумесечина 8-15 мај, на сите новороденчиња родени на Гинеколошкото одделение при Општата болница во Охрид во текот на оваа недела им додели пригодни и корисни подароци.

< врати се назад