април 19, 2023

Посета на корисници од програмата Грижа за стари лица “Најди време”

Традиционално како и секоја година, по повод христијанскиот празник Велигден волонтерите од програмата Грижа за стари лица “Најди време” од Црвен крст Охрид на 18.04.2023 година ги посетија своите корисници и корисниците на услуги од Здружението Добротољубие 2014.
🥚🎁Волонтерите на сите корисници им го честитаа празникот со велигденско јајце и пригодни подароци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Можно е да е слика од 3 луѓе
 
 
Можно е да е слика од 3 луѓе
Можно е да е слика од 3 луѓе
Можно е да е слика од 3 луѓе и болница
Можно е да е слика од 3 луѓе
Можно е да е слика од 5 луѓе, виолина, гитара и хармоника
Можно е да е слика од 9 луѓе
 
Можно е да е слика од 3 луѓе
< врати се назад