декември 30, 2021

Посета на дечињата од Здружението “Тајните на моето срце”

Во рамки на хуманитарната акција🎄„ВОЛШЕБНА ЕЛКА“,🎄денеска беа посетени дечињата од Здружението “Тајните на моето срце”кои си добија новогодишни подароци како остварување на своите новогодишни желби. Подароците беа обезбедени од страна на нашите хумани сограѓани кои во периодот од 13 до 23 декември избираа лампион со желба искажана од секое дете, од ВОЛШЕБНАТА ЕЛКА поставена во КАМ Village.
✨СЕКОЕ ДЕТЕ ИМА ПРАВО НА РАДОСТ, СЕКОЕ ДЕТЕ ИМА ПРАВО НА СРЕЌНА НОВА ГОДИНА✨
< врати се назад