септември 13, 2023

ПОМОШ ЗА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ПОГОДЕНО ОД КАТАСТРОФАЛНИОТ ЗЕМЈОТРЕС ВО МАРОКО