февруари 9, 2023

ПОЛЕТАРЧЕ – Поддршка за лицата со ретки болести

Поддршка за лицата со ретки болести и од децата кои ја следат програмата ПОЛЕТАРЧЕ во Едукативниот центар на Црвен крст Охрид
 
 
 
 
 
 
< врати се назад