октомври 23, 2022

ПХВ Видео

⚪
Во склоп на Неделата на промоција на хумани вредности, ЦКА – ПХВ тимот од Охрид изработи кратко видео кое ги сумира нивните искуства од циклусот .
 
Видеото младинците, менторите и дисеминаторите го снимаа по објавувањето на резултатите и прогласувањето на Охрид за победник, за што сведочат силните емоции кои ќе можете да ги проследите.
✅ Програмата ЦКА – ПХВ е програма која се имплементира со години со цел младите да се вклучат активно во нивните заедници водејќи се по принципите и вредностите на Црвениот крст.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад