април 26, 2023

ПХВ ПРОЕКТИ

Групата од овогодинешниот циклус која работи на интеркултурен проект успешно ја одржа нивната трета работилница минатиот викенд.
На оваа работилница децата од составени сценарија имаа можност во улога на глумци да увидат зошто дискриминацијата е нешто кое треба да се искорени од секојдневниот живот.
Како за крај на нивната работилница се вежбаја ората со кои децата ќе се претстават на нивната планирана интеркултурна вечер.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 14 people
May be an image of 11 people
< врати се назад