април 26, 2023

ПХВ ПРОЕКТИ

Групата од Црвен крст Охрид која што работи со социјално загрозено семејство претходниот викенд успешно организираше уште една активност која создаде повесела атмосфера во градот.
На 15.04.2023 (сабота) се одржа хуманитарна свирка на Охридскиот кеј. ПХВ младинци и млади таленти од Охрид успеаа да привлечат голем број минувачи и туристи и да им го разубават претпразничниот период со различни песни .
Покрај преубаво поминатото време, тие се исто така задоволни со успехот на оваа акција, бидејќи имаат за цел да ги олеснат условите за живот на едно деветчлено семејство.
 
 
 
 
 
< врати се назад