април 14, 2023

ПХВ ПРОЕКТИ

Групата која работи на еколошки проект на ден 08.04.2023 успешно организираше хуманитарна акција со цел да се соберат доволно финансиски средства кои ќе користат за уредување на тинејџерски парк во Охрид.
На групите кои учествуваа на нивната акција им беа зададени еколошки предизвици и загатки кои ги доведоа до скриеното богатсво во
Извиднички Центар Охрид каде што свиреа, пееја и се дружеа.
Со оваа акција започна покривањето на еколошката свест во нашиот град повторно. Им се заблагодаруваме на Извидничкиот одред “Пионер” за соработката и сите што дојдоа на акцијата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад