март 27, 2024

ПХВ ПРОЕКТИ

Групата младинци која за цел има да му помогне на лице со оштетен вид кое живее во лоши услови организира уште една химанитарна акција.
Тие ќе продаваат книги од најразлични жанрови, донирани од самите младинци, и со собраните средства ќе му овозможат подобри услови за живот на лицето.
Охридски кеј
28 и 29.3.2024
од 11:00 до 14:00
Ве очекуваме во што поголем број!
May be an image of text that says "купи книга- подобри живот собраните средства KE бидат наменети за социлално загрозена личност локацила:охридски KEJ 28 и 29.03.2024/0д 11:00 до 14:00 мреви () цкапхв KKA-PVH"
 
 
 
 
< врати се назад