март 14, 2023

ПХВ МЕНТОРСКИ СРЕДБИ

Во текот на изминатата недела по одржаната обука за ПХВ младинците беа одржани 5 средби меѓу формираните групи на младинци и нивните мини ментори.
 
Со ова официјално започна ПХВ циклусот во Црвен крст Охрид и на овие состаноци младинците се запознаа подобро меѓу себе и со нивните мини ментори, но и дискутираа за проектите кои сакаат да ги работат во текот на наредните два месеци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад