април 12, 2024

ОХРИД СИ ВОЗИТ

Една од ПХВ групите организира настан за рекреативно возење со велосипеди покрај Охридското Езеро.
Нивната цел е да ја зголемат свеста кај народот за важноста на нашето езеро и да пронајдат трајно решение за одржување на чистотата за истото.
– 14 ти април – недела
– Почеток: 16:00
– Почеток: мост – Куба Либре
– Крај: Славија 3
Ве покануваме сите да си повозиме, да се подружиме и да уживаме во глетката.
May be an image of text that says "Црвен крст на aP Република Северна Македоника น้ลลน KRABOH Охрид си "አ зит! Да уживаме во глетката на задисонцето на Охридското езеро 冨 14 APRIL 1温 16.00-19.00 16.00- 19.00 МАЛА ЗАБАВА НА САМИОТ KPAJ и многУ ДРуженЬе ЗБИРНО МЕСТО: Мост КУБАЛИБРЕ КУБА ЛИБРЕ ΚΡΑΓ: СЛАВИзА 3"
 
 
 
 
< врати се назад