декември 30, 2020

Новогодишни пакетчиња за децата од Здружението “Тајните на моето срце”

На ден 30.12.2020 г. во просториите на Црвен крст Охрид ги израдувавме дечињата од Здружението на родители на деца со посебни потреби “Тајните на моето срце” со новогодишни пакетчиња кои беа донирани од козметичкото студиo “Emily”.

< врати се назад