ноември 23, 2023

Неделата на грижа на стари лица

Во рамки на одбележување на “Неделата на грижа на стари лица” (20 -26 ноември), под мотото“Сите сме нивни деца“ волонтерите од Програмата за грижа за стари лица “Најди време” од Црвен крст Охрид беа дел од засадување на повеќе видови на дрва долж едукативната патека “Галичица на дланка” кои се карактеристични за Националниот парк Галичица.
Исто така, присуствуваа и на првата работилница на WISESTRIDE тимот и Национален парк Галичица.
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 2 people and tree
May be an image of 5 people, pine cone and tree
May be an image of 2 people and tree
May be an image of 2 people and tree
May be an image of 4 people and tree
May be an image of 5 people
May be an image of 2 people and tree
May be an image of 3 people
May be an image of 3 people and tree
May be an image of 5 people and tree
May be an image of 5 people and tree
May be an image of 9 people and people studying
May be an image of 3 people, hospital and text
May be an image of 11 people, people studying and text
May be an image of 9 people, people studying and text
May be an image of 11 people and people studying
May be an image of 3 people and people studying
 
 
 
 
< врати се назад