мај 12, 2023

Неделата на Црвен крст и Црвена полумесечина

Во рамки на активностите за одбележување на Неделата на Црвен крст и Црвена полумесечина, волонтерите од Програмата за грижа за стари лица “Најди време” од Црвен крст Охрид, го посетија Тренинг центарот “Солферино” во Струга.
За членовите, посакуваната посета и љубезноста на домаќините, информирањето и презентацијата значеше пријатно изненадување и воодушевеност со показ и желба за дополителна посета и престој.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад