март 10, 2022

НЕДЕЛАТА НА БОРБА ПРОТИВ РАК (1-8 март)

🎗По повод НЕДЕЛАТА НА БОРБА ПРОТИВ РАК (1-8 март) нашите волонтери спроведоа онлајн кампања за поддршка на борците и подигање на свеста за навремена детекција на ракот.
✅реализиран едукативен квиз на социјалните мрежи
👥над 200 вклучени следачи
✅креирано видео за поддршка на лицата во борба против рак
👥🥰10.000 прегледи на instagram
Останете информирани и давајте неизмерна поддршка на вашите блиски❤️
 
🎥ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ТУКА
 
< врати се назад