октомври 22, 2019

Недела за борба против шеќерна болест

Во рамки на одбележување на Неделата за борба против шеќерната болест (10-16 октомври) во просториите на Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид на ден 21.10.2019г., др. Др. Кристина Стојаноска Алоска одржа предавање на корисниците и волонтери од Програмата – Грижа за стари лица -“Најди време”тема Здрав начин на живот и дијабет

< врати се назад