март 28, 2019

Недела на борба против срцевосадови заболувања

Во рамки на своите здравствено-превентивни активности, а како дел од одбележување на Неделата на срцево-садови заболувања (21-28 февруари), на ден 25.02.2019 г. Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид организираше едукативно предавање кое др.Даниела Чингоска од Центар за јавно здравје-Охрид го одржа на корисниците и волонтери од Програмата – Грижа за стари лица -“Најди време”.

< врати се назад