октомври 6, 2022

НАУЧИ ПРВА ПОМОШ – СПАСИ НЕЧИЈ ЖИВОТ

Секој викенд од месец октомври е резервиран за промоција на првата помош низ најпрометните места на Охрид!
 
Изминатиот викенд, демонстрацијата на прва помош беше една од главните активности во склоп на отворениот ден како обележје на Неделата на млади!
 
Хуманата мисија продолжува!
 
Очекувајте повеќе активности од овој вид во блиска иднина!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
          
< врати се назад