февруари 4, 2022

Меѓуопштинска работилница на Клубовите на млади на Црвен Крст Охрид и Црвен Крст Штип

📱Стани следниот менаџер на нашите социјални мрежи!📱
🤝Меѓуопштинска работилница на Клубовите на млади на Црвен Крст Охрид и Црвен Крст Штип
Доколку си заинтересиран за промоција, дизајн, пишување кратки текстчиња и креирање на социјалните мрежи, ова е вистинската прилика за тебе!
Промоцијата е битна за нашата организација бидејќи преку неа допираме до граѓаните, ги привлекуваме и мотивираме да се хумани, ги информираме за нашите активности, го шириме нашиот тим на волонтери… И безброј други нешта!
Критериуми:
✨Желба за дизајнирање постери, флаери, обработка на фотографии
✨Креативност, следење на трендови и естетика
✨Писменост и точна граматика
✨Не мора да имате претходно искуство
🕗10:30 – 13:00
📍ZOOM (ќе добиете линк)
👩‍🏫Едукатори: Сандра Ташкова (Штип)
Анастасија Стојаноска (Охрид)
За пријавување пишете ми во приватна порака. Се гледаме👋
 
< врати се назад