август 25, 2022

ЛЕТНА ПРОГРАМА ЗА ВОЛОНТЕРИ

“ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ” – ден за мотивација и надградба на капацитетите на волонтерите од клубовите на млади од ООЦК Охрид и Струга.
 
ТИМ БИЛДИНГ ИГРИ 
ДРУЖБА И ЗАБАВА 
 
РАБОТИЛНИЦА СО СПАСИТЕЛИ НА ВОДА 
 
Почеток – 12 : 00
26.08.2022 – петок
Извиднички камп Охрид
 
Ве очекуваме сите на ден исполнет со многу смеа и забава!!! 
 
< врати се назад