декември 1, 2019

Курс за основна прва помош за волонтери

На ден 30.11.2019 во просториите на Црвен крст Охрид започна Kурсот за основна прва помош за волонтери, кој што во текот на наредните 2 месеци ќе го води демонстраторот по прва помош и парамедик Георги Ставрески. Курсот ќе го следат 40тина волонтери од Клубот на млади при Црвен крст Охрид

< врати се назад