март 2, 2023

Kрводарителски акциja – СВР Охрид

СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА! 
Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2023 година.
Овој петок (03.03.2023), од 10 : 00 – 13 : 00  во СВР Охрид ги покануваме сите вработени да ја искажат својата хуманост, да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
 
< врати се назад